Csatlakozz a Tesco Utazás Clubhoz! Most 100% visszatérítés az első negyedéves díjra, és 15.000 CC pont minden megvett útra!
Infócenter
3 nap Zalakaroson
Szabó Apartmanház
3 nap/2 éj
Ellátás nélkül
2 felnőtt
Hátralévő idő:
Régi ár: 20.600 Ft
Új ár: 11.990 Ft
Jártál már a Hotelban? Értékeld Te is!
3.5
-42%

Az ajánlat tartalma

 • Szabó Apartmanház, Zalakaros
 • 3 nap / 2 éj lazító pihenés 2 fő részére
 • Ellátás: Önellátás
 • Elhelyezés: Két szinten szintenként 2 szépen berendezett szoba, TV-vel, 1 fürdőszoba kapott helyet. Mindkét szinten a 2 szobához tartozik egy felszerelt konyha és étkező
 • PLUSZ+: WI-FI használat
 • TIPP!: Pihend ki magad csodás környezetben!

Feltételek

 • Felhasználható:  2022.október 31- ig a szállassal előre egyeztett időpontban és a szabad helyek függvényében
 • Szezoni felár: 2021. június 1.-augusztus 31- között 1500 Ft/éjszaka
 • Ünnepi napok, hosszú hétvégére 2.000 Ft/ éjszaka a felár
 • Email címünk : zalakarosapartmanszabo@gmail.com. Érdeklődni: +36 30 2273301 telefonszámon várjuk a Vendégeink jelentkezését.
 • A kedvezményes csomagok tekintetében módosítást legkésőbb a lefoglalt időpontot megelőző 14. napig tudunk elfogadni egy alkalommal a szabad helyek függvényében! Amennyiben a vendég kérésére, az üzemeltetőnek bármi okból kifolyólag nem áll módjában a visszaigazolt időponton módosítani, vagy a vendég bármi okból nem foglalja el a szállást (vagy korábban kiköltözik mint a visszaigazolt távozás napja) az utolsó e-mailben visszaigazolt időpontban, az üzemeltető a befizetett szállás díjat lelakottnak tekinti, az nem kerül visszafizetésre
 • IFA külön fizetendő: 530 Ft/fő/éj (18 év felett)
 • Helyszíni fizetés választása esetén a szálláshely fizetési és lemondási feltételei az irányadók, ezekről közvetlenül a szálláshelynél tájékozódhat.

Bemutatkozás

Szabó Apartmanház

Nem messze a fürdőtől a Szabó Apartmanház szeretettel várja Vendégeit. Felújított állapotában már télen is tudja fogadni a a fürdésre, gyógyulásra vágyókat.
4 szépen berendezett szoba, TV-vel, 2 fürdőszoba, szintenként 1-1.
Mindkét szinten a 2 szobához tartozik egy felszerelt konyha és étkező.
A kert kellemes pihenésre alkalmas. Otthonos, ingyenes WI-FI használattal.


Programok

3 nap Zalakaroson

A Zalakarosi Fürdő 1978 óta az Egészségügyi Minisztérium által hivatalosan elismert gyógyfürdő. A több mint 2500 méter mélyből feltörő 96 C°-os zalakarosi gyógyvíz összetétele és a vízkészlet nagysága miatt Európában a legjelentősebbek egyike. Vízösszetétele alapján alkáli-kloridos, hidrogénkarbonátos gyógyvíz, melyben a jód, a bróm, a kén és a fluor együttes jelenléte igen ritkán előforduló, egyedülálló vízösszetételt eredményez. Ezeken túl a gyógyvíz jelentős mértékben tartalmaz káliumot, nátriumot, magnéziumot, vasat, mangánt, metabórsavat, metakovasavat, és szabad szénsavat.

Több mint 60 féle vízi attrakcióval, 400 m2-en többszintes medence komplexummal várja a gyerkőcöket, 0-12 éves korig Zalakarosi Fürdő Kölyökstrandja.

 

 


Clubcard Kedvezmények

TESCO UTAZÁS CLUB AJÁNLAT

Tesco Utazás Club tagjainknak most 3 x 5000, azaz 15000 Clubcard pontot írunk jóvá minden kifizetett út után.

Ha most csatlakozik, akkor a 990 Ft-os tagsági díját is visszaadjuk Clubcard pontokban

Az akció időtartama 2021.11. 29- 2022. 01.10.

 


Útvonal

8749 Zalakaros, Rózsa u. 25.