Magyarország szállodái újra nyitva lehetnek!
Infócenter
Nyár Tihanyban
Csató Vendégház
6 nap/5 éj
Ellátás nélkül
2 felnőtt
Hátralévő idő:
Régi ár: 230.000 Ft
Új ár: 190.000 Ft
Jártál már a Hotelban? Értékeld Te is!
5
-17%

Az ajánlat tartalma

 • Csátó Vendégház Tihany
 • 6 nap / 5 éj pihenés 2 fő részére
 • Ellátás: Önellátás
 • Elhelyezés: Teljes komfortos négyágyas tetőtéri apartman
 • TIPP!: Fedezd fel a csodás Tihanyt, és kirándulj nagyokat!

Feltételek

 • Felhasználható: 2021. 05.01-től 09.30-ig, időpont egyeztetés kíséretében a foglaltságunk függvényében tudjuk a foglalásokat fogadni
 • Az utalvány szabad helyek függvényében használható fel, ezért kérünk, hogy a szobát időben foglald le!
 • Felárral igénybe vehető a teljes komfortos négyágyas földszinti apartman: + 10.000 Ft/ 5 éj
 • Helyszíni fizetés választása esetén a szálláshely fizetési és lemondási feltételei az irányadók, ezekről közvetlenül a szálláshelynél tájékozódhat.
 • IFA külön fizetendő: 530 Ft/fő/éj
 • A szálláshely NTAK száma: MA19004008

8.31-ig használható fel hétköznapokon, hétvégéken, a 

 

szabad helyek függvényében,az ünnepi időszakok kivételével


Bemutatkozás

Csató Vendégház

Apartmanjaink teljesen külön bejáratú, önáll egységek. Központi gázfűtéssel, kábel TV-vel és teljes komforttal biztosítják vendégeink számára a kényelmes pihenést télen és nyáron egyaránt.

 

 


Programok

Nyár Tihanyban

A természetes anyagokból készült házak, hűen őrzik a tájra jellemző, népi építészeti hagyományokat. A porta hasonlít egy falumúzeumhoz, a három kis parasztház egy udvarban akár egy "skanzen". A több száz éves, idők próbáját kiállt, fél méter vastagságú kőfalak, és a 30 cm vastag nádtető tökéletes klímát garantál az apartmanoknak. Az udvarban a grillező- és a bográcsozó hely az amatőr gasztronómiai alkotások színpadja lehet. A műalkotások elfogyasztásához a kerti asztal és padok nyújtanak alkalmas helyet.


Tesco Utazás Club kedvezmények

 1. Tesco Utazás Club tagjaink számára, ha 2021. március 1. és 2021. május 31. között vásárol utazást a tescoutazas.hu-n, 5 000 Clubcard pontot adunk ajándékba!**
 2. A Tesco Utazás Club regisztráció az első hónapra most 99 Ft, ezt követően negyedévente 990 Ft.*
 3. Tesco Utazás Club tagjaink részére minden megvásárolt utazás során, az utazás ideje alatt INGYENES AEGON UTAS/ BALESETBIZTOSÍTÁS-ban részesül.


* Az akció más kedvezményekkel összevonható. A jóváírás tranzakciónként, nem pedig csomagonként érvényes. Egy hónapban a megvásárolt utak után maximum 15.000 clubcard pontot írunk jóvá egy vásárlónak. A jóváírás a kifizetést követő második hónap 15-ig történik meg.
** Az akció visszavonásig érvényes. A jóváírások a kifizetést követő második hónap 15-ig történnek meg, VIP tagjaink számára ennek feltétele az aktív tagság. Egy vásárlónak egy hónapban maximum 15000 CC pontot írunk jóvá.
Amennyiben a felhasználási időben az utalvány beváltása korlátozásra kerül a vírushelyzet miatt, akkor a Tesco Utazás vállalja az utalvány beváltásának meghosszabbítását a korlátozás időtartamával


Útvonal

8237 Tihany Petőfi u. 6.