A Kormány döntése értelmében 2020.12.10-ig a szállodák turistákat nem fogadhatnak. Oldalunkon kizárólag az ezt követő időszakra beváltható utakat kínálunk látogatóinknak!
Infócenter

Vásárlási folyamat

 

Vásárlási folyamat

Utazás kiválasztása

A termék kiválasztáshoz nem szükséges érvényes regisztrációval rendelkeznie. A termék kiválasztása a termék adatlapon (ahol képek és információk találhatóak meg a termékről) elhelyezett "Megveszem" gombra kattintva történik meg. Vásárlás megkezdésére akkor van lehetőség, ha raktárkészlet nem ürült ki az adott termékből.

Vásárlói adatlap kitöltése

A vásárlói adatlap egyszerű logikus folyamat során, 3 lépésben kéri be Öntől a vásárláshoz nélkülözhetetlen adatokat.

Ezek a lépések:

Személyes adatok megadása: Itt történik meg a vásárláshoz nélkülözhetetlen adatok megadása, ill. a termékből megvásárolni kívánt mennyiség kiválasztása is. Bizonyos termékek esetén ez darabszám limitálva van.

Fizetési mód kiválasztása: Itt kiválaszthatja a fizetés módját. Ez lehet bankkártyás vagy banki átutalással, esetleg Szép Kártyával történő fizetés. Fontos, hogy nem minden termék esetén választható ki az összes fizetési mód.


Vásárlás

A "Fizetési mód kiválasztása" után következik a "Feltételek elfogadása", majd a vásárlás véglegesítése:

Amennyiben a "Megveszem" gombra kattint a vásárlás befejezettnek tekinthető, és erről e-mailben értesítjük Önt a megadott e-mail címen.

A jóváhagyást követően regisztrálhat, hírlevélre iratkozhat fel, és visszaléphet a főoldalra.